[vc_row el_class=”product”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Se pare că pentru prima oară în istorie, oamenii au mâncat ardei kapia în jurul anilor 7000 î. Hr. Unde? În America Centrală. Însă… nu se ştie sigur, sigur. Americanii din America de Sud se bat cu pumnul în piept că ei ar fi mâncat, de fapt, pentru prima oară ardei roşii ca focul.
Să fim însă oneşti, mai puţin contează acum cine a fost primul om care a mâncat ardei  – important este că au ajuns repede în Spania şi de aici în toata Europa. Apoi, de atunci, ne tot răsfăţăm cu gustul lor intens şi delicios, pe măsura culorii lor.
Redescoperă-le aroma în zacusca noastră cu ardei din belşug.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”single_add_to_cart_button button alt”][vc_column_text]Mai multe detalii despre acest produs în Magazinul Nux delicii[/vc_column_text]

20,00 leiCitește mai mult

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_cta h2=”Delicatesele Nux delicii vă așteaptă” h2_font_container=”font_size:20px” h2_use_theme_fonts=”yes” h4=”Găsiți in magazin dulcețuri innobilate cu nucă, zacuște și salată de ardei capia copt” h4_font_container=”font_size:14px” h4_use_theme_fonts=”yes” shape=”square” style=”flat” color=”grey” add_button=”right” btn_title=”Magazin” btn_style=”flat” btn_color=”warning” btn_align=”right” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-shopping-cart” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nuxdelicii.ro%2Fmagazin%2F|||” btn_button_block=”true” btn_add_icon=”true” btn_custom_onclick=”true”]

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Explore More

Marius Tudosiei, promotorul mâncărurilor sănătoase și creative

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Marius, hard working băcan de când s-a născut, visează mâncăruri creative, respectă ingredientele, gătește cu bucurie și… iubește nucile. Titulatura este pusă’n cui și libertatea de a te juca liber

Salată de dovlecel cu nucă

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pentru că ne place ce arome oferă dovlecelul în mâncare, îl folosim cât putem de des. Iar, de curând, am descoperit cum îi potenţează gustul puţină nucă. Iată una dintre

Ardeiul kapia, o legumă cât o mie de vitamine

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Una dintre slăbiciunile mele culinare rămâne, fără dubii, ardeiul kapia. În primul rând pentru culoarea lui fermă, apoi pentru că este genul acela de preparat care, adăugat chiar şi în

Cum mâncăm raţional, cu Dr. Mihaela Posea

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Mulţi ne dorim să „mâncăm sănătos”, puţini ajungem să o şi facem. Şi, de fapt, cu cât cercetăm mai mult, cu atât parcă devenim tot mai bulversaţi de o sumedenie