[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dincolo de faptul că suntem pasionaţi de gustul bun şi de proprietăţile extraordinare ale păstrăvului, am descoperit că acesta nu are nevoie de artificii culinare pentru a deveni, rapid, simplu şi sănătos o cină completă din toate punctele de vedere. Una dintre reţetele noastre preferate este păstrăv la cuptor, pe pat de ardei graşi. Atât de simplă pe cât am spus-o, atât de gustoasă pe cât nici nu ne aşteptam.

Am curăţat foarte bine peştele, apoi, am pus pe o tavă mai înaltă puţin ulei de măsline. Înainte să aşezăm peştele în tavă, am creat foarte rapid, un pat din ardei graşi. Parctic, am desfăcut un ardei de culoare roşie şi unul de culoare verde, de dimensiuni medii şi am tapetat cu ei vasul.

În interiorul peştelui am pus câteva fâşii din aceiaşi ardei (de data asta tăiaţi Julien) şi câţiva căţei de usturoi, după gust, pentru aroma care închide cercul.

Am încălzit cuptorul la 180 grade şi am lăsat peştele circa 45 de minute, iar pe la jumătatea timpului, l-am întors o dată.

În plus, nu ai nevoie de garnitură extra. Cel mult, câteva feliuţe de pâine prăjită unse cu ulei de măsline sau câteva feliuţe de brânză sărată, pentru iubitorii de gusturi mai sărate.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_row_inner el_class=”author”][vc_column_inner][vc_column_text el_class=”authorInfo”]

Aceasta poate fi o cină în cursul săptămânii pe care o puteţi prepara, în maxim o oră, chiar şi după ce aţi venit de la job. Gustul fraged al păstrăvului cu dulceaţa ardeiului gras fac o echipă de succes.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Delicatesele Nux delicii vă așteaptă” h2_font_container=”font_size:20px” h2_use_theme_fonts=”yes” h4=”Găsiți in magazin dulcețuri innobilate cu nucă, zacuște și salată de ardei kapia copt” h4_font_container=”font_size:14px” h4_use_theme_fonts=”yes” shape=”square” style=”flat” color=”grey” add_button=”right” btn_title=”Magazin” btn_style=”flat” btn_color=”warning” btn_align=”right” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-shopping-cart” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nuxdelicii.ro%2Fmagazin%2F|||” btn_button_block=”true” btn_add_icon=”true” btn_custom_onclick=”true” el_class=”author”]

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Explore More

Marius Tudosiei, promotorul mâncărurilor sănătoase și creative

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Marius, hard working băcan de când s-a născut, visează mâncăruri creative, respectă ingredientele, gătește cu bucurie și… iubește nucile. Titulatura este pusă’n cui și libertatea de a te juca liber

Dulceaţă de zmeură galbenă înnobilată cu nucă

[vc_row el_class=”product”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Nux delicii vrea sa surprinda si prin urmare am produs si un sortiment de dulceata de zmeura galbena.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”single_add_to_cart_button button alt”][vc_column_text]Mai multe detalii despre acest produs în

Vinetele nu sunt, de fapt, legume

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Erai sigur că printre legumele pe care le consumi, se numără şi vinetele? Se pare că, de fapt, aceste fructe speciale prin formă şi gust, sunt fructe de pădure. Originare

Ce legume îţi alimentează sănătatea în luna iunie?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]În natură, fiecare sezon este un nou spectacol, cu actori mereu în vogă: încă de când primăvara reîmprospătează aerul şi culorile naturii, avem la dispoziţie numeroase legume şi fructe care